Noi “prieteni”: eBay si Amazon

Revin la ce scriam ieri, referitor la disparitia televizorului gri. Dupa ce am cautat prin magazine si am ajuns la concluzia ca o fac degeaba, am apelat cu incredere (pentru prima data in viata mea) la eBay. Mai exact, la sectiunea de mica publicitate, unde am gasit un televizor pe gustul meu: ieftin si “sa mearga”. Cand spun ieftin, ma refer la 20 de euro (pretul pe site, ca pana la urma a fost 5 euro -mai mult nu a vrut sa ia vanzatorul). Iar calitatea imaginii si a sunetului: nota 10. Doar e Philips…Si daca e sa caut un nod in papura la toata povestea asta: televizorul e negru si nu gri

Daca e eBay, de ce sa nu fie si Amazon? Site pe care l-am descoperit in totalitatea functiunilor sale tot aici, in Germania. Si de care, evident, ma folosesc cu mare drag. Va povesteam despre cartea “Bin Laden: The Man Who Declared War on America”, de Yossef Bodansky, pe care o cautam de opt ani. Ei bine, dupa cinci minute de click-uri pe Amazon, am gasit-o. Pretul: 28 de centi. Plus 3 euro expedierea. (Andrei, nu te-am uitat ;))

Totul pare atat de simplu. Si chiar e. De ce nu poate, insa, sa functioneze asta peste tot in lume? De ce pentru unele tari exista alte reguli?

5 thoughts on “Noi “prieteni”: eBay si Amazon”

  1. saluti, mersi de comentariu, e echilibrat si facut cu cap. l-am vz pe fratele tau in teren ieri, m-am bucurat. doamne ajuta, succes in ce faci, poate odata imi zici si mie ce faci. scrie-mi pe mailul meu.

Comments are closed.