La nuntă, pe Cluj Arena ?!?

Am citit o dată. Apoi, am mai citit o dată. Și a treia oară, ca să fiu sigur că am citit bine. Și – se pare – chiar am citit bine. Radu Rațiu, proaspăt numit șef al societății ce va administra Cluj Arena (schimbați-i numele, că sună tare prost – Dr. Mircea Luca, spre exemplu, e mult mai potrivit) a inclus în planul său organizarea de ”nunți și botezuri”.

”La fel de bine se pot întâmpla aici nunţi sau botezuri”, e citatul pe care l-am preluat dintr-un interviu cu Radu Rațiu.

Acum, eu înțeleg că e nevoie de bani ”scoși” din stadion. Așa cum a ”înghițit” milioane de euro până acum, așa trebuie să și înceapă să producă. Dar chiar cu nunți și botezuri? Să fim, totuși, serioși.

PS: Da, știu că, spre exemplu, la Londra pe Wembley sau la Dortmund pe Signal Iduna Park (Westfalenstadion)  se organizează nunți. Dar tot nu îmi pot imagina o nuntă ”tradițională” pe stadionul din parc. Chiar mi se pare o bătaie de joc.

One thought on “La nuntă, pe Cluj Arena ?!?”

  1. Asta e problema cu stadioanele noi. Tind sa atenueze din fiorul sportiv. Noul Wembley, de exemplu, e criticat pentru ca ofera prea multe facilitati care n-au legatura cu fotbalul. Suporterii care frecventau vechiul Wembley sunt nemultumiti cand vad indivizi urmarind meciul din restaurante, in timp ce ei nu beneficiaza de zone in care pot sta in picioare, sa se manifeste in voie.
    PS: Chestia cu nuntile pe Cluj Arena poate deveni caraghioasa. Io inteleg ca CFR-ul e primit cu ostilitate si voi vreti sa nu calce pe acolo. Dar, ia imagineaza-ti o nunta a unui suporter ceferist (ca nu-l intreaba nimeni cu cine tine cand plateste “sala”), in timpul careia lipeste sute de euroi pe fruntea DJ-ului sa-i cante la maxim imnul CFR-ului!… 🙂

Comments are closed.