Fotografia care nu există

În ultimele două zile, de când s-a auzit că Alin Păunel Tişe, fostul prefect, va fi cooptat în structura de conducere de la Universitatea Cluj, media şi blogurile s-au umplut de zvonuri. Evident, avându-l pe Tişe în prim-plan. Unul dintre zvonuri anunţa apariţia iminentă “pe piaţă” a unei fotografii.
Mai precis, a unei fotografii înfăţişându-l pe Alin Păunel Tişe, în tribuna stadionului “Dr. Constantin Rădulescu”, având la gât un fular al lui CFR. Recunosc, m-am interesat şi eu. Aş fi dat orice să am acea fotografie. Dar ea nu există. Niciunul dintre fotografii cu care am discutat nu mi-a confirmat că are o asemenea fotografie. Într-adevăr, Tişe a fost văzut în tribuna stadionului din Gruia, dar fără fular vişiniu la gât.

Un episod similar s-a petrecut acum câţiva ani. Atunci, am căutat o fotografie cu un preşedinte de la “U”, căruia îi era “ataşat” un fular vişiniu. Această poză am văzut-o, dar ea a dispărut. Sau a fost pusă “bine” de autorul ei.

PS: Dacă greşesc şi fotografia cu Tişe cu fularul lui CFR la gât există, îi propun celui care o are să nu mai ţină lumea în suspans şi să o facă publică.

8 thoughts on “Fotografia care nu există”

 1. De asemenea, stiu ca mai exista o fotografie sau mai multe, cu un alt personaj, deocamdata ignorat de catre presa clujana. Este vorba despre Victor Popa, fostul purtator de cuvant al prefecturii si probabil viitorul purtator de cuvant al clubului. Chiar ieri dl. Tise declarase ca doreste instalarea in aceasta functie a fostului sau cancelar, despre care, toata media clujana stie ca este un inrait fan al cfr cluj, si, mai mult, niciodata nu s-a sfiit sa arate asta! Ramane de vazut care va fi pozitia dlui Tise daca aceste poze vor aparea!

 2. Victor Popa este ignorat, aşa cum spui tu, pentru că nu e nimic oficial cu privire la numirea sa în funcţie. Când va fi confirmat faptul că el va fi noul ofiţer de presă al CFM Universitatea CLuj SA, sunt convins că şi presa va insista mai mult asupra sa.
  Eu, cu siguranţă, o voi face!

 3. dar ce fascti aici e u7n fel de instigare
  ce nu au oamenii voie sa aiba simpatii sportive?
  Si, unii fiind politiceni, s/au afisat probabil pt voruti la diverese meciuri.

  Dar in genberal e unn ton f razboiniv anti Tise greu de inteles. E evidnt ca acolo e pus pe considerente politie, la U, dar are totusi, si experienta de avocat care nu e de lepadat intr/unclub condus de personaje cum ar fi Constantea, ilustru necunoscut parasutat acolo in mod dubios, se parte tot pe criterii politice sau amicale ? (e fiul doctorului dela Clujena, care l/a aparat pe boc. Una pete alta, la NCn abia putea scoate scoate cuvintele pe gura. Iar inmaterie de xeperienta de condus, sa fim seriosi, nu are asa ceva,. e mult mult prea tanar. De no fi cumva genial.

  Mai multa cumpatare in judecati domnilor

 4. si unii manageribn de presa au fost la greu la CFR cu fulare la gat dar apoi sunt mari /Uisti
  e o lume de oportunisti.

 5. Liviu Man e un exemplu
  dar sunt si altii racovitane.
  Unii dintre ei, vorba lui Codin, au luat taxiu ca sa gaseasca stadionul.

Comments are closed.