Apostu de la PSD
Nu e nicio glumă. E realitatea pe care ne-o prezintă Făclia în ediţia de vineri, 23 ianuarie 2009.
Am o curiozitate: dacă acest interviu a fost comandat şi urma să fie plătit, se va mai alege Făclia cu ceva? Mai ales acum, când criza a lovit puternic şi acolo: de luni, doar 12 pagini, fără Cultură, IT şi Roza Vânturilor (asta e decoamdată doar la stadiul de zvon neconfirmat). Mai mult, fără corectori, daţi afară şi înlocuiţi (temporar) prin rotaţie de redactori.
16 thoughts on “Apostu de la PSD”
Comments are closed.
a dat DE IERI neag pe blogu lu mihnea. reducerile sunt sigure!
Dubiile mele se leagă de Roza Vânturilor. Atât.
aia o rubrica forte. tre sa fii nebun sa o inchizi
Lenesul moare de drum lung si prostul de grija altuia. Asa cum, probabil, se va intimpla (si) cu tine, Vasile. Am sursa sigura din interiorul Faclia, iar problemele sint departe (inca) de ei. Corectura, se pare, au dat-o afara din motive intemeiate (vezi greseala absolut idioata si imbecila cu “social-democratu Apostu” care nu e nici prima, nici cea mai mare!)Nu va dispare nici Roza Vinturilor, nici Cultura, nici Hard&Soft. Alte reduceri de personal nu sint prevazute. Auzi, parca am auzit ca la voi, la Ziua, au avut loc niste reduceri de personal din rindul redactorilor (ca si la Monitorul sau Clujanul sau Prosport), ba chiar si diminuarea salariilor cu 10%. Un lucru e insa sigur: Faclia nu va disparea, asa cum nu va disparea nici Szabadsag. N-au credite, n-au datorii. Ramin (inca) cei mai tari de pe piata.
ovidiu, cum era povestea cu grija?
Dacă e aşa cum am auzit sau aşa cum susţii tu, vom vedea luni. nu?
Cât despre ZIUA de CLUJ, nimeni nu a negat faptul că s-au luat unele măsuri.
Făclia sunt convins, şi eu, că va rămâne pe piaţă. La fel, şi Szabadsag. Din unele puncte de vedere, chiar îţi dau dreptate când spui că sunt cei mai tari. Întreabarea care se pune, de fapt, e cine va rămâne alături de ei? Dacă ai citit cu atenţie blogul în ultima vreme, am spus că în Cluj vor rămâne 3 cotidiane la începutul lui 2010. Momentan sunt 5 cotidiane pe piaţă. Cine dispare?
“Dacă ai citit cu atenţie blogul în ultima vreme, am spus că în Cluj vor rămâne 3 cotidiane la începutul lui 2010. Momentan sunt 5 cotidiane pe piaţă. Cine dispare?”
Bun, şi cine a spus că ai fi vreun Nostradamus, serios, acuma, fără supărare? Nu crezi că dă pe-afară încrederea de sine?
Nu a spus nimeni. Dar cine ştie… Redevenind serios, sunt convins că vor fi 3 cotidiane care vor supravieţui anului 2009. Eu i-aş spune analiză logică asupra situaţiei, nu previziune.
Pina la urma, eu trebuie sa-i apreciez pe cei de la Faclia. Toti, voi, astia frustratii (pina la urma), care lucrati la … “foi” considerate numai de voi cine stie ce super-mega ziare, stati cu ochii pe ei mai ceva ca pe butelie. Le urmariti evolutia (!?!), le urmariti greselile, reprezinta subiecte pe blog-uri, iar aia nici nu va baga in seama, nici macar nu reactioneaza la “rautacismele” voastre. Buni-rai, macar ei sint integri cu adevarat si nu s-au legat de voi niciodata sau de altii de pe la alte ziare locale, desi, acuma pe bune, si ei ar fi avut zeci, sute de ocazii.
Faclia, Szabadsag si Adevarul de Seara 😀
Mă refer doar la ziarele locale
@remus… Dacă ai fi citit acest blog, ai fi observat că e prima dată când scriu ceva de Făclia.
Să spui că Făclia nu s-a legat niciodată de alte ziare e cea mai mae aberaţie posibilă. Poate ştii, poate nu, dar Făclia (când încă se numea Devărul de Cluj) a inventat dreptul la replică publicat în alt ziar decât cel în care a fost materialul căruia i se adresa acel drept la replică. Aşa că lasă-mă cu integritatea celor de acolo. Cel puţin a unora.
Ce legatura are dreptul la replica cu faptul ca te legi – ce mai incolo si incoace – de niste colegi?
E absolut revoltator ca anumiti indivizi isi permit sa faca afirmatii nefondate precum cele de mai sus ( ma refer la comentariile domnului Ovidiu), care in necunostinta de cauza are impresia ca cunoaste in amanunt atributiile unui corector. Ma indoiesc ca in fisa postului unui corector scrie ca acesta este obligat sau ca are dreptul sa modifice un reportaj din punct de vedere al continutului… Daca pana si asta ar intra in atributiile sale pentru ce ar mai fi nevoie de redactori?…Iar daca corectura a fost data afara din motive intemeiate ce nu tin de problemele financiare ale ziarului, atunci ce se intampla cu reporterii care comit astfel de greseli?
@remus…Când vorbeam despre acel dept la eplică mă referam la integritate. Dacă mă leg sau nu de colegi, e treaba mea. Când am motive, am să o fac mereu. De ce să căutăm ascundem gunoiul sub preş, mai ales când toată lumea îl vede?
“când încă se numea Devărul de Cluj” – Gata scandalul! 🙂
Mai fratilor, asta nu este greseala de corectura. Uitati-va cine iscaleste articolul in faclia.