Miză mare la alegeri

Oare câţi vor mai vrea să câştige alegerile din 15 februarie?
Fotografia a fost realizată – evident – de Eugen Olariu

UPDATE: Observ că fotografia i-a fost pe plac lui Dan Andronic, cel care, din ce scrie presa, lucrează la campania lui Marius Nicoară. M-aş fi bucurat însă dacă ar fi precizat, pe blogul său, sursa fotografiei. Nu de alta, dar altfel îmi pare a fi furt. Vouă?

12 thoughts on “Miză mare la alegeri”

 1. Chiar daca e un dilau si un ciufut, Jenu ramane unul dintre cei mai buni si MAI INTELIGENTI fotografi de presa din Ardeal.

 2. Draga Alexa cu toane suntem toti iar a lucra in presa e cea mai mare nebunie care poate exista.Totusi intr-o societate nebuna cine mai e capabil sa defineasca starea de normalitate Multumesc pentru aprecieri insa.

 3. felicitari sincere. este dementiala poza. Mare fotoreporter. Vakarcs, se aude???

  Bravos Jenu!

  alexa, fa o oferta lui jenu dak te tine!!

 4. Tibi nu are Alexa bani sa il plateasca pe Jenu. Ma mir ca mai sta baiatu asta la Ziua in loc sa faca site cu fotografiile ce le are in arhiva si sa le vanda la politicieni. Ca stim si noi ce fotografii are si inca nu le-a scos. Iar la Primarie din cate il cunosc pe Jenu nu cred ca ar fi mers pentru ca, nu pupa pe nimeni in fund si ce are in cap le zice la toti. Vasile mai bate-l la cap sa iti mai dea imagini de genu….

 5. țin și eu să apreciez poza foarte reușită a lui Eugen. chiar îmi place și acum îmi dau seama de ce a accesat în una din zilele în care “l-am prins”, blogul lui Vasile 🙂

 6. am citit azi in ziua de cluj ca foaia transilvana are 12 pagini, le-am numarat in redactie si noua tot 16 ne ies. aveai ziarul pe masa din cite vad in fotografie. erau numai 12? si restul sint interesante, vi le trimitem noi daca vreti. da un semn 😉

 7. După disputa Mihai Prodan – Andrei Aroneţ, un nou scandal de proporţii zguduie pereţii blogurilor: Vasile Racoviţan – Dan Andronic! Fight!

Comments are closed.